Droom je ook over prachtige Lapland reizen? Dan ben je bij het Xplore the North team in goede handen. Als grote noorderlicht liefhebbers ontwikkelen wij reizen geheel naar wens. Afhankelijk van wat jij graag wilt zien, organiseren wij unieke Lapland reizen. Voor veel mensen staat het zien van het noorderlicht in het echt hoog op hun bucketlist. Wil je ook graag met een ervaren gids een mooie reis door Lapland maken? Bekijk dan de uitgebreide mogelijkheden van Xplore the North. Het uitzonderlijke landschap beleven met een husky slee of het noorderlicht van intens dichtbij beleven, is iets wat je echt meegemaakt moet hebben in je leven!

Lapland reizen

Er zijn veel reizen te boeken naar Lapland, maar heb je toch niet gevonden wat je zocht? Dan bieden wij jou de unieke kans om een echt wildernis avontuur te beleven in Lapland. Een reis waarvan je zeker kunt zijn dat het geen commerciƫle insteek heeft of waarbij je eigenlijk niets te zien krijgt buiten jouw hotel of resort om. Xplore the North is een team dat jou graag vol passie en enthousiasme meer laat zien van het Hoge Noorden. Je bent verzekerd van prachtige bezienswaardigheden en de meest pure ervaring met het noorderlicht die er maar is! Jouw Lapland reis zal plaatsvinden rondom de Aurora zone. Een zone in het Hoge Noorden met bijzondere landschappen. Weg van al het strooilicht, kun je een intense noorderlicht ervaring beleven. Om de kansen te vergroten, kun je het beste een meerdaagse reis boeken. Er is daarbij ontzettend veel te zien. Neem contact met ons op en wij organiseren jou droomreis! Kom je echt voor het noorderlicht? Dan kun je een reis boeken vanaf september tot en met half april. Daarbij is de allerbeste periode van eind februari tot en met half april. Dit wordt ook wel de Indian Summer genoemd.

Lapland reizen tijdens de zomervakantie

Xplore the North staat elk jaargetijde voor je klaar om met jou een prachtige reis te maken naar Lapland. Ook tijdens de zomervakantie zijn gevarieerde reizen mogelijk. Wil je ook echt de wildernis in en genieten van een prachtige landschap van Lapland? Misschien met jouw hele familie of vriendenkring? Op verzoek organiseren wij geweldige reizen voor stellen, groepen, liefhebbers en meer. Uiteraard helemaal in het teken van het magische noorderlicht tijdens de kleurenpracht van de Indian Summer. Lapland reizen via Xplore the North staan garant voor een eigenzinnige mix van avontuur en comfort. Overnachten in heerlijke lodges, maar dan echt midden in de wildernis bijvoorbeeld. Elke Lapland vakantie een getuigenis van een unieke ware belevenis!

Lapland reizen boeken bij Xplore the North:

  • Intense droomvakantie
  • Niet commercieel ingesteld
  • Afgezonderd van de wereld en al het strooilicht
  • Unieke locaties en lodges
  • Mix van comfort en avontuur
  • Begeleiding van jarenlange ervaren gids
  • De maximale kans om het noorderlicht te beleven
  • Gedurende het hele jaar mogelijk
  • Schitterend landschap
  • Slee rijden of liever met een sneeuwscooter onderweg, het is mogelijk

Ben je verliefd op het noorderlicht en wil je graag samen met ons Xplore the North team reizen naar het prachtige Lapland? Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar de prijzen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons. Op onze website vind je daarnaast nog een meer informatie, tips en filmpjes om goed voorbereid op Lapland vakantie te gaan: xplorethenorth.be/. Tijd om te vertrekken!